Home Page > De Kerncentrale > Erkend nobtra-trainer

“Wij hebben je portfolio ontvangen en goedgekeurd. Het doet me plezier je te melden dat je per
direct erkend bent als trainer-NOBTRA®. Dit betekent dat je je nu als zodanig mag profileren en daarbij gebruik mag maken van het logo van de NOBTRA.”

Dit vond ik afgelopen week in mijn mail, en dat is toch best fijn. Natuurlijk is het vreemd: wel genomineerd zijn voor trainer van het jaar terwijl je geen nobtra-lid bent. De hoogste tijd dus om alle formele zaken op orde te brengen. Ik heb meer dan genoeg programma’s ontwikkeld, meer dan genoeg vlieguren gemaakt. En nu is daar dan het stempel. Fijn! Vanaf nu krijgt u dus een door de Nobtra erkende trainer als u mij boekt!

En wat betekent dat dan? Op de Nobtrasite schrijven ze er zelf het volgende over:

Door te kiezen voor een NOBTRA trainer weet u zeker dat u samenwerkt met een goed opgeleide, ervaren professional die de NOBTRA gedragscode onderschrijft en deze hanteert als leidraad bij haar of zijn werk.

Een soort keurmerk dus! Ik ben er blij mee!