Home Page > leiderschapstraject

Leiderschap

We hebben tegenwoordig allemaal onze mond vol van leiderschap. We denken aan iemand met veel charisma en invloed. Iemand die richting geeft en inspireert. Iemand die leiding geeft.

Uiteindelijk geven we allemaal leiding, in de eerste plaats aan ons zelf, en vanuit daar wellicht ook aan anderen. Een lichtend voorbeeld, iemand met een visie, daadkracht, geloofwaardigheid, wijsheid. Hoe verenig ik dat allemaal in mezelf? Hoe kan ik trouw zijn aan mezelf én alles geven wat ik te geven heb?

Prachtige vragen waar vele antwoorden op mogelijk zijn. Graag begeleiden wij je bij deze zoektocht. Hoe kun jij vol in je leiderschap gaan staan? Hoe kun je aanwezig, echt, krachtig én kwetsbaar te gelijk zijn?

Het uitgangspunt hierbij is de Kernscan van kernkunde. Deze geeft inzicht in je communicatiestijl & je drijfveren. En ook in je persoonlijke waarden, je doelen en je balans. Vervolgens kun je deelnemen aan een training, een workshop of individuele coaching. Samen verkennen waar je heen wilt en hoe je daar kunt komen. NLP, systemisch werken, mindfulness, positieve psychologie en jaren ervaring zijn de tools die wij inzetten om jou te ondersteunen bij jouw ontwikkeling.

[ninja_form id=4]