Home Page > De Kerncentrale > Laat ik me zien….

Laat ik me zien….De Maskermaker…

Dit weekend rondde ik de opleiding “de maskermaker” af. Een half jaar gestoei met verschillende karakterstructuren, instinctieve bewegingen thuisbrengen en mijn eigen bullshit onder ogen komen. Wat een reis. Super confronterend, super pijnlijk, en zo bevrijdend! “Waarom doe je dat toch steeds, jezelf zo op de pijnbank leggen?” Vroeg mijn broer. Ik dacht even na en antwoordde: “Omdat het me vrijheid geeft. De vrijheid om niet automatisch gebukt te gaan onder mijn eigen problemen, de vrijheid om zuiverder de voelen, te zien, te zijn, de vrijheid om een andere keuze te kunnen maken door dat ik zie hoe ik het instinctief doe. “Wie ontmaskerd wordt wordt gevonden, en zal zichzelf opnieuw verstaan en leven bloot en oomwonden, aan niets of niemand meer ten prooi – en zo verbonden….

Klein liedje

Ik heb mijn instinctieve beweging gevat in een klein liedje. . Ik kan namelijk niet zingen, maar verlang er altijd zo naar dat ik mooi zou kunnen zingen. Het dan niet doen is ook zo een beweging. Ik ben niet trots op mijn instinctieve beweging, maar dit is nu eenmaal hoe ik het mezelf geleerd heb om te doen. Ik ben wel trots op mijn liedje. En zo weet je ook wel meteen wat je aan me hebt. Ik gun eigenlijk iedereen zo een liedje, en ik ken ook de man de je daar bij kan helpen. Hij heeft mij geholpen, en hij is mijn held…..heb jij ook een diep verlangen om je verhaal in een liedje te vatten? Hier kun je terecht! http://supsoundstudio.nl/

Laat je me weten wat je er van vindt?

 

Liefs

2 Comments, RSS

 • Corina Vink

  says on:
  22 januari 2018 at 16:57

  Wat prachtig en waarachtig Majlis! Aangevuld met een mooie lichte stem (zoals ik je ken), pure muziek en mooie beelden. Jij raakt!

  • Majlis Schweitzer

   says on:
   22 januari 2018 at 20:23

   Super lief, dank je wel!