Home Page > Over ons

De Kerncentrale is in 2011 opgericht door Majlis Schweitzer en Evalien Slinkert. Een gezamenlijke ambitie om mensen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling gaf ons een vliegende start. Helaas ontdekten we tot ons grote verdriet na twee gelukkige jaren dat onze dromen toch verder uitéén lagen dan we wilden toegeven. Evalien heeft voor een ander pad gekozen, zij heeft nu één van de beste yogascholen uit de regio. Als je in de buurt bent van Hilversum, ga daar dan vooral een lesje volgen: http://yogiheroes.com/

Ik sta hier nog steeds als mede-oprichter, want alleen zo kan ik recht doen aan onze ontstaansgeschiedenis.

Typisch de Kerncentrale….

Ik kan niet anders dan steeds iets nieuws maken. Trainingen, workshops en coaching zijn dan ook altijd op maat. Persoonlijke aandacht staat voorop en de beleving staat centraal. En we gaan altijd de diepte in. Het moet wel écht ergens over gaan.

Aantrekkelijk….

Wat ik echt goed kan is het begrijpelijk maken van theoretische modellen en hier direct in de praktijk mee aan de slag gaan. Leuk, spannend, dynamisch en duidelijk is mijn eigen behoefte, en dus ook wat ik te bieden heb. Nadat we het landschap hebben verkend gaan we samen op reis. Deze combinatie zorgt er voor dat we snel de diepte in gaan en daadwerkelijk aan de slag gaan met de essentie.

Holistisch….

Iets staat nooit op zichzelf, ik werk dan ook aan het geheel door te trainen op zowel emotioneel als fysiek als mentaal niveau.

Op de schouders van…..

Zoals we onvermijdelijk staan op de schouders van onze voorouders zo sta ik ook op de schouders van mijn leraren, mentoren en inspiratiebronnen. Dankzij mijn kritische kunstenaarsouders heb ik geleerd zelf na te denken en naar creatieve oplossingen te zoeken. Van hen leerde ik omgaan met onmogelijke opdrachten en doorzetten en luisteren naar je intuïtie. Bij het Nivon leerde ik organiseren, samenwerken en dat er altijd iets groters is, een groter belang om te dienen en een groter geheel, en dat ieder daarin zijn eigen verantwoordelijkheid heeft te leren. Rob Kamps van BPD leerde mij te vertrouwen op mijzelf, durven dromen, en mijn angsten in de ogen kijken. Hij gaf mij de tools om mensen te begeleiden naar vrijheid en inspireerde mij met zijn trainersschap van NLP, TA en graveslevels. Remco Claassen gaf mij het inzicht dat er behoefte is aan wat ik wilde doen, en inspireerde mij om ook de beleving weer mee te nemen. Hij gaf Stephen Covey vorm en inhoud. Bij speechen.nl mocht ik ontdekken dat ik gelukkig wordt van het geven van trainingen en leerde ik de fijne kneepjes van het presenteren. Bij Phoenix leerde ik van Morten en Thecla mezelf als tool in te zetten. Zij leerden mij over systemisch werk en over het trainersvak!

Neem contact op met De Kerncentrale.