Home Page > presentatietraining

De Kern van presenteren!

Als je ergens nieuwe energie mee kan creëren door de kern centraal te stellen dan is het wel met presentaties. Een sterke presentatie maakt een wereld van verschil op alle denkbare gebieden.

Jammer genoeg is presenteren voor veel mensen iets waar ze bang voor zijn, of wat er even bij moet. Gemiste kans! Wil je er meer van maken? Wij geven je de kern van een goede presentatie. In deze presentatietraining ‘De kern van presenteren’ leer je in één dag al verrassend veel. De training is praktisch en bestaat vooral uit zelf oefenen.
Met kleine stappen flink vooruit.

Ook leuk voor het hele team!

Interesse? Hier vind je meer informatie!

presentaties

Zelf de presentatie geven nog een stap te ver? Vraag het de Kerncentrale. Wij helpen je met de opbouw van je presentatie, met het oefenen, of geven hem namens jou!

[ninja_form id=4]

 


Anderen over Majlis en leren presenteren:

Nogmaals dank voor de fantastische training. Ik ben vrijdag met zo ontzettend veel vertrouwen naar huis gereden, ik stond bijna letterlijk bovenop die berg! Sjoerd, Rabobank


 

Allereerst wil ik je melden dat de trainingen, mij echt een stap in de goede richting hebben gezet . Ik kom nu al een stuk beter uit mijn woorden (ongeacht wie er voor me staat) en voel me daarbij beter op mijn gemak. Ik ben je daar enorm dankbaar voor!!! Bas, Hoyer Nederland B.V.