Home Page > spreker & facilitator

Ik heb een visie, ideeën en een mening, vooral als het op persoonlijke ontwikkeling en leiderschap gaat. Ik geloof er in dat alles beter worden als mensen sprankelen. Mensen zijn blijer, creatiever, effectiever en gelukkiger als sprankelen het uitgangspunt is. Wie kent dat niet, zo een aanstekelijke ontmoeting met een sprankelend persoon? En wat nou als ik zeg dat iedereen kan sprankelen? Laat mij je inspireren zodat jij kunt sprankelen. Je personeel sprankelend te werk gaat. Binnen 15 minuten kan ik een hele zaal aanzetten, geef me een uur en mensen gaan ook echt aan de slag op een manier die ook later nog effect heeft!

Daarnaast kan ik ontzettend goed luisteren en samenvatten. Doordat ik het zelf zo moeilijk vind om mijn kern centraal te stellen ben ik ontzettend geoefend in de kern uit de verhalen en ideeën van anderen vissen. Deze ingrediënten gebruik ik om een brainstorm te faciliteren. Mijn creativiteit helpt me bovendien om als facilitator jouw bedrijf te helpen met de stap die jullie willen zetten. Inventariseren, ideeën creëren,  en een plan van aanpak maken zodat iedereen een rol en taak heeft en werkelijk aan de slag kan. Ik zorg voor de juiste sfeer, het juiste vertrekpunt, de stip op de horizon en een mooie vorm om daar te komen. Samen maken we er dan een memorabel moment van waar je nog lang op kunt voortborduren.

Zulllen we snel samen verkennen op welke manier ik kan helpen?

[ninja_form id=4]