Home Page > storytelling

Het zijn uiteindelijk de verhalen die het doen.

Of je nu een presentatie geeft, mensen mee wilt krijgen in je idee, de identiteit van het bedrijf meer wilt uitdragen of simpelweg mensen wilt verbinden. Het zijn steeds opnieuw de verhalen die het doen.

Elke keer dat wij een storytellingworkshop geven geniet ik intens van wat dat teweeg brengt. Als we met z’n allen meer tijd zouden nemen om elkaar verhalen te vertellen zou het leven veel mooier zijn, daar ben ik van overtuigd.

We zijn geboren verhalenvertellers, alleen sommigen van ons zijn het verleerd. Het wordt tijd dat we dat allemaal weer gaan leren en ik lever daar maar wat graag een bijdrage aan.

Ook behoefte aan één of meerder workshops?

[ninja_form id=4]

 

Anderen over Majlis & Storytelling:

Ik heb Majlis Schweitzer als een zeer betrokken trainer, die rust uitstraalt en ook grote groepen kan ‘dragen’. Zij blijft zich voortdurend bijspijkeren en stap voor stap is zij, naar mijn mening, op weg naar de positie van een trainer die mensen echt kan raken – en transformaties kan doorvoeren. Natuurlijk kan zij buiten haar diepe vakinhoudelijke kennis ook gebruik maken van de kracht van haar sprankelende persoonlijkheid. Het is prettig om door haar getraind te worden, stem en lichaamstaal bieden aan de deelnemers vertrouwen en veiligheid.

Mathieu Jacobs