Home Page > Voor Bedrijven

Je bent….

Je bent de oprichter van een bedrijf en hoopt op meer professionaliteit,  of een teamleider en je verlangt naar meer verbondenheid, je bent een medewerker hoopt op meer ruimte en creativiteit, je bent bestuurslid en ziet de noodzaak van meer betrouwbaarheid, je bent de die het belang kent van betere communicatie,  of jullie zijn een team dat graag effectiever zou willen samenwerken, of je bent de stagiair die vooral persoonlijk wil groeien.

Je wilt….

Kortom leiderschap, vooruitgang, verbinding, succes, plezier, efficiëntie, geluk en dat het liefst op alle lagen.  En dan het liefst op een aantrekkelijke, verrassende en vooral ook rake manier. Herkent u dat? Dan kunnen wij u zeker helpen.

Training & Coaching

De Kerncentrale geeft zowel training als individuele coaching, als ook een combinatie van beide trajecten. Alles wat we doen is er op gericht de sprankeling terug te brengen die ieder mens van nature heeft. Als kapstok hiervoor gebruiken we een bijzonder stappenplan genaamd het Sprankmodel met als uitgangspunt de Kernscan. Een online scan die snel inzicht geeft in zowel je drijfveren als je communicatiestijl maar ook je belangrijkste waarden, je doelen en waar je vragen zitten.

Aan de slag….

Kennis en inzichten zijn gaaf, maar krijgen pas werkelijk betekenis als je ook daadwerkelijk aan de slag gaat. Gezamenlijk verkennen we het doel en vervolgens geven wij een advies over de meest effectieve weg om deze te bereiken. Zodra we allemaal blij zijn met het beoogde proces gaan we aan de slag om de kennis en inzichten om te zetten in actie.

Achtergrond….

We werken vanuit het gedachtengoed van Stephen Covey, Deepak Chopra, de creatiespiraal, Appriciative Inquiery, Jung, Spiral Dynamics, Systemisch werken, NLP, holistisch denken, systemisch werk en Transactionele Analyse. (dit samen noemen we ook wel Kernkunde).

Onze ervaring en rijke verzameling aan kennis zorgt dat we echt kunnen jongleren met alle kennis die wij in huis hebben. Hierdoor garanderen we dat de training die we binnen uw organisatie geven bijdraagt aan persoonlijke groei en grotere effectiviteit en creativiteit binnen uw organisatie.

Sparringspartner

Regelmatig worden we ingezet als sparringspartner. Een frisse blik, kritische noot, verhelderende vraag, en, indien gewenst, een duidelijk advies op de te varen koers. We doen het met veel plezier, en, zo leert de ervaring, naar volle tevredenheid.

Kernscan

De Kernscan kan worden ingezet als startpunt van alle trainings- en coachingstrajecten van de Kerncentrale. De Kernscan is een online scan die een appèl doet op het intuïtieve onderbewuste van de coachee. Hierdoor komen communicatiestijl, drijfveren, waarden en doelen naar boven. Allemaal aspecten die gedurende de coaching/ training kunnen helpen sneller en effectiever te werk te gaan.

 

neem contact op met De Kerncentrale.