Home Page > Voor Coaches

Jij bent ….

een ambitieuze coach, je wilt met je sessies de diepte in, de werkelijke mens achter het verhaal achterhalen. Je wilt dat mensen echt wat aan jouw sessie hebben en daarna echt werkelijk een stap verder zijn. Je wilt dat ze inzicht krijgen en stappen ondernemen. Je wilt de kern raken en deze centraal stellen omdat je weet dat dat energie oplevert. Je geeft alles wat je hebt.

Alleen soms…. heel soms ……

Soms doe je te hard je best, dat weet je, soms geef je te veel tijd weg doordat je sessies te lang duren of je te veel sessies geeft, dat weet je ook. Soms verlang je naar een duidelijke structuur voor de trajecten die je aanbied. Soms zou je ook wel meer houvast willen voor het verloop van het gesprek. Je twijfelt ook of je het niet wat efficiënter kunt aanpakken, maar je wil het menselijke kostte wat het kost behouden.

Maar welke test voor de basis?

Je wilt graag werken vanuit een duidelijke basis, ook omdat je graag iets mee geeft aan je coachee. Ook omdat je graag vanuit een duidelijk uitgangspunt werkt. Alleen kun je maar niet besluiten welke test zich daar nou het beste voor leent. De meesten vind je saai, soms te oppervlakkig, of te weinig uitgaande van de werkelijke persoon…..

Dan zou de Kernscan en Kerncoaching best wel eens wat voor jou kunnen zijn. 

De Kernscan is een intuïtieve, toegankelijke, online  all-in-one  tool  die het jou als coach makkelijk maakt om de persoon centraal te stellen, snel de diepte in te gaan, en echt een succesvolle coachingsessie te geven waarin je werkt vanuit het grotere plaatje.

Kerncoaching is een duidelijk 7 stappenplan voor jouw coachingstraject met als uitgangspunt de Kernscan.

Als coach kun je zo meer mensen in minder tijd helpen, dit betekent meer omzet en meer tijd om ook nog andere dingen te doen terwijl je mensen gegarandeerd verder helpt!