Home Page > kernkunde

Bepaal je zelf!

Wij geloven dat je van grotere betekenis kan zijn als jij zelf de regie over je eigen leven hebt. Dit bereik je als je jouw energie optimaliseert door jouw kern centraal te stellen. Jij bepaalt!

Wij helpen je hier graag bij. We maken hierbij gebruik van Kernkunde. Kernkunde heeft het beste op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zo gebundeld dat het laagdrempelig en leuk is om mee aan de slag te gaan.

Het biedt handvatten voor een fijn, gelukkig en succesvol leven vanuit wie JIJ bent zonder een geloof aan te hangen. Het zijn oefeningen, theorieën en filosofieën je helpen om jouw kern centraal stellen. Leiderschap en persoonlijke ontwikkeling op een luchtige en laagdrempelige manier.

Resultaat:
Kernkunde bestaat uit verschillende tools die samen bijdragen aan meer zelfkennis, zelfvertrouwen en richtingsbesef. Dit leidt tot betere prestaties, effectievere communicatie, meer succes bij het behalen van gestelde doelen en een grotere geluksbeleving.

Startpunt
Het startpunt van alle kernkundetrajecten is de KERNSCAN. Hier bepaalt je jouw missie, doelen, balans en persoonlijk profiel (kerncode). De keuzes die je maakt leiden tot een persoonlijke kerncode (profiel) die inzicht geeft in jouw gedrags-, communicatiestijl, overtuigingen en drijfveren. Deze inzichten gaan je helpen bij het bereiken wat hij wil. Jouw visionboard is een weergave van wat je wil. Samen met de door jou gekozen waarden en je kerncode  biedt de KERNSCAN een effectief uitgangspunt voor een persoonlijk plan van aanpak.

Workshops of coaching
Aan de hand van deze resultaten start het het vervolgtraject.

Neem contact op met De Kerncentrale.